Päämäärämme on yksinkertainen: Haluamme tehdä ihmisten elämästä helpompaa ja vapauttaa aikaa mieleisempiin asioihin arjen keskellä. Tämän saavutamme innovaation ja viimeisimmän IoT-teknologian avulla.
 
JOKU IoT Solutions Oy on suomalainen IoT-alan startup joka tähtää kansainvälisille markkinoille. Yhtiömme on aloittanut toimintansa helmikuussa 2018, mutta yhtiön sisältä löytyy IT-alan huippu osaamista yli 20 vuoden edestä. Olemme silti yhtiönä nuori, mikä tuo mukanaan monia etuja: Ketteryyttä toimintaan, palavan halun kehittyä ja tehdä uusia asioita sekä uskalluksen kokeilla täysin uusia lähestymistapoja ongelmiin. Kaikki nämä tulevat erityisesti tarpeeseen toimiessamme alalla joka on myös nuori ja jonka todelliset mahdollisuudet eivät ole selviä vielä kenellekään.
 
Toimintamme keskiössä on digitalisaation mahdollistama palvelullistaminen ja automatisointi. Toisin sanoen pyrimme poistamaan asiakkaidemme huolenaiheita sekä ratkaisemaan arkielämän ongelmia yhdistämällä palvelujen tarpeen ja tarjonnan niin täydellisesti ja saumattomasti kuin vain mahdollista.
 
Tavoitteenamme on luonnollisesti tarjota parhaita mahdollisia tuotteita ja palveluja, mutta ymmärrämme että “paras” ei ole staattinen käsite vaan se muuttuu maailman ja ihmisten muuttuessa. Me haluamme olla mukana rakentamassa tätä muutosta, ja siksi perustimme JOKU IoT Solutionsin.

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Nico Kuula

IT-johtaja, Perustaja

+358 45 355 9398

nico.kuula@jokuiot.fi

Joona Hiltunen

Myyntijohtaja, Perustaja

+358 50 340 3606

joona.hiltunen@jokuiot.fi

2882702-6

Pyydä lisätietoa
close slider

Sivuston suunnitteli ja toteutti KuuselaMedia